Coobuddy wz -26
Coolbuddy 2,6 kW Monoblock Airco Wit zonder buitenunit Energie-efficiëntieklasse A + Het monoblock systeem is de nieuwe generatie airconditioner, u kunt er mee koelen, verwarmen, ventilerenen /of ontvochtigen, zonder buitenunit! De ideale oplossing v ... (meer lezen)
€ 1.049,00 2
Coobuddy wz -32
Coolbuddy Plus 3.2 kW Monoblock Airco Wit zonder buitenunit Energie-efficiëntieklasse A + Het monoblock systeem is de nieuwe generatie airconditioner, u kunt er mee koelen, verwarmen, ventilerenen /of ontvochtigen, zonder buitenunit! De ideale oploss ... (meer lezen)
€ 1.199,00 2
Tosot TCB 2900
Mobiele airconditioner - Tosot TCB 2900 Energie-efficiëntieklasse A + De TCB2900 wordt gebruikt voor de airconditioning van woon- en bedrijfsruimten. Is gevuld met het koelmiddel GWP R32 en wordt gekenmerkt door een bijzonderhoge energie-efficiëntie ... (meer lezen)
€ 495,00 2
Tosot TCB 2900
Mobiele airconditioner - Tosot TCB 2900 Energie-efficiëntieklasse A + De TCB2900 wordt gebruikt voor de airconditioning van woon- en bedrijfsruimten. Is gevuld met het koelmiddel GWP R32 en wordt gekenmerkt door een bijzonderhoge energie-efficiëntie ... (meer lezen)
€ 495,00 2

ARTIO DC INVERTER R32

De Artio DC inverter R32 biedt energie-efficiëntie tot A +++, gecertificeerd volgens de hoogste normen van de Europese Unie. Het maakt gebruik van het milieuvriendelijke koelmiddel R32 en FULL DC Inverter-technologie en merkcompressoren.

 

Het is uitgerust met de unieke ION Plasma luchtzuiveringstechnologie. Deze technologie is gebaseerd op een ionisator die 90% van de bacteriën doodt en onaangename geuren elimineert. Gecombineerd met dubbele wasbare filters, biedt het een ongeëvenaard gevoel van schone atmosfeer.

 

De Artio-airconditioners zijn klaar voor WiFi, zodat u uw airconditioner vanaf elke locatie kunt beheren, zolang u maar over een internetverbinding beschikt.

 

De draadloze controller heeft een LCD scherm en voorzien van  speciale functies zoals Quiet en de innovatieve iSense-technologie waarmee de unit de kamertemperatuur kan regelen op basis van de temperatuurde afstandsbediening zich bevind, in plaats de thermostaat. 

TEMPO DC INVERTER R32

Tempo DC Inverter Eco Design-serie gebruikt het milieuvriendelijk koelmiddel R32, met technologieën zoals  Efficiency 10 en DC Inverter. Tempo DC Inverter Eco Design-serie heeft een hoog vermogen en heeft een energie-efficiëntie tot A +++, gecertificeerd volgens de hoogste normen van de Europese Unie.

 

De dubbele wasbare filters, actieve koolstoffilters en unieke ION Plasma-ionisatietechnologie voor een perfect schone atmossfeer.

 

Tempo DC Inverter Eco Design-serie is klaar voor WiFi, zodat de gebruiker het apparaat op afstand kan bedienen vanaf elke locatie met een internetverbinding.

De draadloze controller heeft een groot LCD-scherm voor gemakkelijk gebruik en geavanceerde functies zoals STIL  is ook voorzien van iSense-technologie die je overal ideale omstandigheden biedt, zolang je maar de knoppen in de buurt hebt.

 

Tempo-series kunnen werken in een breed omgevingstemperatuurbereik, van -15oC tot 48oC voor koeling en van -15oC tot 24oC voor verwarming, waardoor het hele jaar door een ideale omgeving wordt geboden.