Creëer het ideale binnenklimaat met Airco Home

ARTIO DC INVERTER R32

De Artio DC inverter R32 biedt energie-efficiëntie tot A +++, gecertificeerd volgens de hoogste normen van de Europese Unie. Het maakt gebruik van het milieuvriendelijke koelmiddel R32 en FULL DC Inverter-technologie en merkcompressoren.

 

Het is uitgerust met de unieke ION Plasma luchtzuiveringstechnologie. Deze technologie is gebaseerd op een ionisator die 90% van de bacteriën doodt en onaangename geuren elimineert. Gecombineerd met dubbele wasbare filters, biedt het een ongeëvenaard gevoel van schone atmosfeer.

 

De Artio-airconditioners zijn klaar voor WiFi, zodat u uw airconditioner vanaf elke locatie kunt beheren, zolang u maar over een internetverbinding beschikt.

 

De draadloze controller heeft een LCD scherm en voorzien van  speciale functies zoals Quiet en de innovatieve iSense-technologie waarmee de unit de kamertemperatuur kan regelen op basis van de temperatuurde afstandsbediening zich bevind, in plaats de thermostaat. 

De Artio DC inverter R32 biedt energie-efficiëntie tot A +++, gecertificeerd volgens de hoogste normen van de Europese Unie. Het maakt gebruik van het milieuvriendelijke koelmiddel R32 en FULL DC Inverter-technologie en merkcompressoren.

€ 0,00

  • Levertijd: 1-3 dagen1